Introductie

Geïnteresseerden worden altijd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Deze kennismakingsgesprekken vinden plaats iedere eerste dinsdag van de maand. Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt u alles verteld over wat de vereniging is en wat zij doet en krijgt u een rondleiding over de schietbaan. Houdt er rekening mee dat lidmaatschap van een schietvereniging betekent dat u van onbesproken gedrag dient te zijn. Om lid te worden is een verklaring omtrent gedrag (V.O.G.) vereist. Tevens dient u een sponsor te vinden binnen de vereniging die uw lidmaatschapsaanvraag ondersteund. Het e.e.a. wordt u natuurlijk uitgelegd tijdens het kennismakingsgesprek.

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met U op. Vergeet ook niet de zgn CAPTCHA code in te vullen voor u op “Verzenden” klikt!