Kroon certificering

Ieder schietsport vereniging moet in 2015 KNSA gecertificeerd zijn. De basis certificering richt zich voornamelijk op veiligheid, de ballotage van nieuwe leden, het monitoren van bestaande leden van verenigingen, de verkrijging van een vuurwapenverlof en de naleving van wet- en regelgeving. De basiscertificering is bovendien door een Ministeriële Regeling als verplichting gesteld voor verenigingsverloven en privéverloven.

Gradatim is Kroon gecertificeerd omdat wij kwaliteit willen bieden aan onze leden. De certificering met 1 kroon is opgebouwd in modules waarin kwaliteitseisen worden gesteld. Deze modules zijn: Algemene verenigingsgegevens, Nalevering wet- en regelgeving, Verenigingsmanagement, Sportontwikkeling en Accommodatie en veiligheid.

Je kan dus stellen dat SV Gradatim zijn zaakjes tot in de puntjes geregeld heeft.