Schietsportvereniging Gradatim

Welkom op de site van SV Gradatim. De gezelligste en veiligste  schietsportvereniging van midden-Nederland. Op deze site vertellen wij U graag meer over onze vereniging en de schietsport. In de afgelopen 25 jaar heeft SV Gradatim zich uitgebouwd tot de vereniging die het nu is met onder andere het hoogste percentage vrouwelijke leden van de regio. Hierna vertellen wij U graag iets over de historie van onze vereniging.

Schietsportvereniging (SV) Gradatim is opgericht op 23 november 1989. Op dat moment werd er geschoten in Fort Voordorp.

Fort Voordorp

Op een gegeven moment is het Fort verkocht en we kregen de vereiste vergunningen niet op tijd rond. We zijn toen verhuisd naar SV Zeist. Maar deze vereniging kreeg ook een nieuw onderkomen waarin wij niet paste. Daarna zijn we bij ASV Prinshendrik in Amersfoort terecht gekomen.

Per 1 augustus 2017 hebben we een nieuwe locatie voor onze vereniging. We huren nu op de dinsdagavond de baan van Stichting Schietbaan Nieuwland, Forel 1 in Amersfoort.