Verenigingsavond

De dinsdagavond is de verenigingsavond. Wij zijn een gezellige vereniging met een grote kantine waar je een hapje en een drankje kan bestellen.

Nieuw gebouw waar SV Gradatim gevestigd is

Onze nieuwe locatie

Naast de reguliere schietavonden op dinsdag hebben wij ook regelmatig evenementen zoals een familiedag of BBQ. De meeste van onze schutters schieten op recreatief niveau. We hebben ook een aantal goede wedstrijdschutters in onze vereniging. Door de goede trainers bieden we voor de wedstrijdschutter goede doorgroei mogelijkheden. Naast trainingen is er ook een interne competitie waaraan iedereen deel kan nemen.

Wij hebben een gevarieerd ledenbestand met jong en oud. We zijn de vereniging met het grootste percentage vrouwelijke leden in de regio: 20%! Door de gezellige en hecht band tussen de leden hebben we een grote pool vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging met taken als bardienst, training, bestuur of wedstrijdcommissie. Iedereen die iets voor de vereniging wil doen kan zich hier voor opgeven.